Algemene Sales Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden!

Jouw privacy

House of Jamie respecteert de privacy van alle bezoekers van onze site. Persoonlijke informatie wordt door ons dan ook strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om de bestellingen snel en zorgvuldig te verwerken. Verder worden je gegevens uitsluitend gebruikt met jouw toestemming. De webshop van House of Jamie zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stellen, uitsluitend: als deze betrokken zijn bij het uitvoeren van een bestelling, het regelen van de verzending, het uitvoeren van een kredietcheck en andere veiligheidscontroles ten behoeve van klantonderzoek en profilering of waar we jouw uitdrukkelijke toestemming hebben om dit te doen.

Jouw goedkeuring

Wij zullen jouw naam, adres, e-mail, betaalpas informatie of andere persoonlijke informatie niet verkopen aan derden, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor acties van sites van derden waar je misschien aan kan zijn gekoppeld of die jou hebben doorgezonden naar de House of Jamie website.

Communicatie & marketing

Wanneer je een aankoop hebt gedaan via onze webshop, kunnen wij je op de hoogte houden van onze nieuwe producten, het laatste nieuws en speciale aanbiedingen via e-mail, post of telefoon. Je krijgt de gelegenheid om dergelijke communicatie van ons en geselecteerde derden te ontvangen wanneer je een klant bent van House of Jamie. Je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst. Daarnaast worden je gegevens gebruikt voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Daarbij is inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten van House of Jamie, de invordering van eventueel verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.